Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är igelkotten




Det går att klappa
igelkotten

om det görs
med mjuk och varsam hand

så att man inte gör den illa




Övriga genrer av Bim
Läst 636 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-18 10:38



Bookmark and Share


  Horus
Man skall vara rädd om varje liten igelkott, går refrängen i en liten barnvisa. Det är nog så..?
2007-09-20

  charlotte hedendahl
Fin och insiktsfull!
2007-09-20

    LadyFool
kort enkel flera tolkningar :) gillas mycket!
2007-09-20

  katt.inc
Så fint skrivet, insiktsfullt och mycket klokt.
2007-09-20

  Maria Zena Viklund
fint!
2007-09-19

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
gillade titeln, fotat en del igelkottar, på spaning i naturen liksom :)
2007-09-19

  Tothem
Ja det gör det! Skönt att du är tillbaka!
2007-09-18

  Jessica Ebbesson
Den här är helt underbar!
2007-09-18

  lodjuret/seglare VIP
roligt med aforismer
texter med talande innehåll

när jag första tiden bodde på
min nya adress,
bodde i min trädgård en igelkott,
men den tyckte inte om
att bli vattnad...
2007-09-18

  Catrin
Så underbar... det visar så tydligt att vi alltid tror att vi själva ska skada oss på det som är skrämmande... medans det i själva verket är vi själva som är den farliga.
2007-09-18

  Rachel Roth
så är det ju...
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim