Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla vitt på svart

Hon målade vitt på svart,
hennes vardag förblev grå

Gatornas smuts,
klär hennes svaga sinne
hon placerades ut i facket-
\"född till ingenting,\"
allt var redan försent,
det slog om till rödljus,
hon blev överkörd än en gång
av någon annan viktigare person,

För vem skymtar skuggorna
bakom alla höghus?





Fri vers av Fagra
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-18 21:35



Bookmark and Share


  Patrick K
starka ord, du får till det riktigt bra!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
den här gillar jag mycket, bra utmålat!
2007-09-23

    Issand.
\"hon målade vitt på svart
hennes vardag förblev grå\"

tyckte jag var jättebra! :)
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra