Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en dröm om snö

Jag hade en dröm om snö,
vita, kalla spår över isen
Frostbiten, vacker stod du framför mig
tystheten skallade över oss
medan norrskenet vandrade över
våra små siluetter

Jag hade en dröm om snö,
om dansande snöänglar
som slå sina kyliga vingslag
i den stjärngnistrande snön

Du såg mig blinka kristaller
som bildade vita mönster på min kind

Frostrosor blomstrade på våra kalla rutor,
och jag frös trots att du låg bredvid mig

Vinterkalla vindar
blåste över sjön,
blåste i ditt hår,
blåste genom mig

Jag hade en dröm om snö,
jag hade en dröm om oss




Fri vers av Fagra
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 22:10



Bookmark and Share


  Svart svan
Mycket vacker dikt som förmedlar en iskall känsla...
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra