Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midsommarnatts ord

Liljekonvalj och syren
blommar i natt
på mitt bord
Sönderslitande dofter.
Oro- oåtkommliga ord

Vårnätters vandringsstigar
krympte en gång ihop.
Oemotståndligt bjudande
ljudet åter,
dofternas vandringsrop




Fri vers av Fagra
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 21:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Drömmande och tjusigt.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra