Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

Dina kyssar möter min hungrande mun
de smakar som smultron i en grönskande lund
Du flätar dina fingrar om mitt mjuka hår
när du skriver poesi med tungan på mitt lår

Mina knän de skälver av ord från stora poeter
Ferlin, Poe, de som känner till kärlekens hemligheter
men bara du berör mitt hjärta med dina ord
som fyller mig, lyfter, gungar min jord

Jag känner dina nyckelben, din smak, din lukt
jag föll för dig, pladask, som en sensommar frukt
Du känner mina tankar, mitt kött, min höft
du delar mina drömmar, min tid, min luft

Dina ögon möter mina grönablå
jag känner lyckan rusa mellan oss två
Du för mig ut i världen i en taktlös vals
med händerna om våra hjärtan, och min arm om din hals




Fri vers av Fagra
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 21:18



Bookmark and Share


  Gawain VIP
... vågorna rullar in med en suck..

Ett litet halvcitat från en rätt känd låt av Ledin, tror jag han heter. Bra låt, skön text. Blommor och bin hör sommaren till :)
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra