Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milvis från dig

Jag går från dig,
stänger dörrar och fönster
du sträcker dig efter mig
mina ögon blinkar salta mönster

Jag tar mina böcker, sväljer ord
och tar tåget söder ut
kvar finns mitt hjärta på ditt furubord
inristat från dagen innan allting tog slut

Jag reser i milt sommarregn,
blicker inte längre tillbaka
köper mig tid för en billig peng
låter mig sakta åter få vakna

I min trädgård står rosor åter i blom
sommaren river i min märg
om det är rosa eller röda vet jag ingenting om,
utan dig finns ingen färg

Jag gick från dig för att tömma mina tankar
för att fundera över hur kärleken ser ut
hur det känns när ett hjärta bankar,
varför förälskelse går över och tar slut?




Fri vers av Fagra
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-08 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra