Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

 

Blockerade känslor
fragmenterad kyla
värkande skelett

Bristande trygghet
vacklande spår
söker o letar
efter det som går att få

I brist på...

dämpar begären
med substitut
varar en minut
trånar efter mera

söker en man
och finner...
det räcker inte
lindrar ej såren
fortsätter skava
längtar benådarn

Jag fann en kista
gömt långt inne
med variga minnen
på botten det låg
ett kärleksbrev
skrivet av mig
för länge sen

Jag föll genom rummen
alltigenom tiden
tillbaka till det som var
knuten på livet

Försiktigt och varsamt
jag löser dess band
en dag i sänder
men redan jag känner
något som händer
med det som var
fruset och förstelnat
nu sakta börjar levas

av mig




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-19 18:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Förlossing på väg, befrielse från de inlåsta bördorna och trollen spricker när de kommer ut i ljuset. Hejar på dej i denna rörelse mot ditt inre och imponeras av hur väl du beskriver detta. Det blir vackert.

Lena
2007-09-19

  devilsangel
Gillar mycket denna texten men tycker första stycket på nåt sätt låter hackigt. Suveränt skrivet för övrigt, mycket vackert!
2007-09-19

    ingvar VIP
Instämmer med nedanstående kommentar. Fint, ömt skrivet.
Ingvar
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund