Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månslakt

 

 Månskära -

Varför delas
mina känslor itu




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-19 22:24



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så klurigt och
samtidigt berörande.

Helt underbar! :)

Applåder!
2007-09-20

  VITRIOL
Vacker månkommunikation i vilket något stort och litet, skört och mäktigt möts.
2007-09-20

  * Ammi *
opss.. så vackert i det lilla ..
2007-09-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
SÅ mycket mening i bara några ord!
perfekt!
2007-09-20

  Erik L
Magisk text. Jag gillar den starkt för dess enkelhet, koncentration och öppenhet.
2007-09-19

  Patrick K
ja varför?
svår fråga att besvara, men du skriver fint!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund