Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stunden då vi finner oss själva




Fiska min själ

Nu går du förbi!
och kommer inte tillbaka
tusen tankar kapitulerade
inför ett enda hjärtslag

tomhetens puls
glömde all tid
rusade blint blod

som fiskar i okända vatten
som leker i djupaste natten

Du såg

Du visste

Mjuka eldars viskning visste




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 767 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP