Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men hur då?

stå fast
stå stadigt

Men hur?

Hur ska jag stå stadigt?

Nu när jag står på en skör tråd utan någon säkerhetslina.



copyright Lilduvan




Fri vers av Lillduvan
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-10-25 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillduvan