Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekymmer

Om vardagen blir
för bekymmerslös

kan det hända att
man skaffar sig

bekymmer för
hur detta tillstånd

kan komma att
förändras

i framtiden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-04-18 20:45



Bookmark and Share


  kath
tror att vi alla bekymrar oss mer än vad vi borde, även då våra bekymmer inte är bekymmerslösa...tanken är intressant..
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP