Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror inte på det här...tror jag


ZODIAK

Under starka
Vädurars präktiga
bråkigt
åsktyngda 
himmel

Upptäckte två Jungfur
att de var Tvillingar
de såg på varandra
i mörkret

Och till slut
verkar månens kraft
och
tänder stjärnblickar




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 23:20



Bookmark and Share


  Catrin
Underbar liknelse som ger mina ögon stjärnglans...
2007-09-24

  Maria Zena Viklund
astrologen blinkar och hurrar för denna fina och tar med sig!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth