Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats mod

 

Din fruktan är inte större
än ljuset som andas i dina lungor

Din väg är inte svårare än
planeternas färd genom galaxerna

Din sorg är inte större
än världshavens tårar

så låt ditt hjärta sjunga
ditt livssanna mod
när du färdas genom livet

stundom

nalkas nya sorger
minns då
dina vingar
som lyfter dig över
oceanen




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-21 00:32



Bookmark and Share


  Katarina_
Vacker text!
2007-09-23

    Lillemor
Vackert. Vackert!
Sådan förtröstan!
poetiskt!
2007-09-22

  Pontus W.U
det här var en tröstingivande och fin sak!
2007-09-22

  "Silver" VIP
Ett steg närmare Allt måhända ... en förtröstansfull dikt, alstrar tankar om att bli ett med känslorna på ett nytt sätt. Inledningens tretal övertygar.
2007-09-21

  Patrick K
Otroligt fint skrivet!
2007-09-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket bra och den ger friska fläktar och hopp!
2007-09-21

  aol
vacert att som en fågel kunna lyfta sig över sorgen
2007-09-21

  Ronny Berk
som med uppvindars vingar lyfter texten... som sorgen lyfter blicken ...
2007-09-21

  Lena Renman
Underbar liten sak som jag bokmärker
lena
2007-09-21

    LadyFool
oerhört vacker skrivet!! kändes nästan som jag fick svar på hur jag ska finna modet igen. :) tack!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund