Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitvaror

Du säger att hösten är här, men att ditt hjärta är varmt och värmer hela dig.
Jag sitter tyst och tänker att
hösten är här.

Vi är som tvärtom du och jag.

Och det är så lätt att ljuga här, jag behöver inte ens le, bara fortsätta spinna sagor om höstlöv och äppelpaj, röda gummistövlar och kantarellutflykt.


Till sist svarar jag att hösten är här, och jag gillar hösten, men det var värst vad det blev kallt.

Om ditt hjärta är en doppvärmare, då är mitt ett kylskåp från Electrolux,
det där med inbyggd ismaskin.

Kom-å-köp.




Fri vers av StGeorge
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-09-21 14:14



Bookmark and Share


    Hycklaren
Tråkigt att ditt hjärta är kallt. Om det är till någon tröst så är dikten väldigt fin och jag gillar metaforen med Electrolux.

Men sedan
Hösten är skit
Men tänk på vintern! Varmt te på något fik på stan, nya stövlar (i alla fall för mig) och allmänt mys.

Hoppas att vi ses på något café med snöflingor i blicken och varsin latte :)
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge