Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett år med dig

Ögonen de glittrar
i ljuset från solen
munnen den ler
i skuggan av trädet

sommaren tog slut
allting blev mörkt
dina ögon slutade glittra
och din mun slutade le

hösten tog slut
allting blev vitt
du slutade att säga
Jag älskar dig

vintern tog slut
och allting blev grönt
du började att säga
Jag älskar dig

Men ingenting går upp mot
att se dina ögon glittra i solens ljus
och din mun att le i skuggan av trädet
och att höra dig viska jag älskar dig




Fri vers av InteJag
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-09-21 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag