Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande barn

Kokande magma
Hatfulla eldblickar
Som dödar varje pusselbit
Tillhörande en orörd själ


Djupet i blickarna
Likt brinnande klot i ögonhålorna
Slå mig
Jag räknas inte som barn


Blickarna borrar hål
I min redan sönderbrända hud
Försvinner ut i tomma intet
Men sorgen stannar föralltid


Kokande magma
Mot ett barns lena hud
Ett barn som föddes till att dö




Bränt människokött




Fri vers av InteJag
Läst 494 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-14 17:25



Bookmark and Share


  aol
o vad den grep tag i min själ
2008-01-15

  glittertindra
bränt kött och brända känslor... känslohett...
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
...skyr elden...
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

InteJag