Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du?

Denna längtan
Efter någon

Någon som vill ta emot
Allt det jag har att ge
Kramar
Kyssar
Glädje
Tårar
Smekningar
Pas sion
Eld

Min inre eld
Tynar i brist av syre
Skärvorna av mitt yttre
Vassa som glassplitter

Tuggar och sväljer
Skär sönder min själ
Mitt oälskade inre

Utan kärlek
Kan jag inte leva
Vill jag inte leva



Denna längtan
Att bli fångad
Någon som tar emot
När jag faller

Det gör så ont
Jag går sönder
Som tunt porslin
Fast i ett skruvstäd
Där ensamhetens tickande timmar
Sluter springen
Mellan hårda stålkäftar

Hellre döden än denna smärta
Hellre intet än liv utan kärlek

Skillnaden mellan att överleva
Och att leva
Heter kärlek

Finns någon?
Finns du?




Fri vers av InteJag
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 17:19



Bookmark and Share


  glittertindra
sant... vem vågar ta emot...
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
\"Happy loving couples make it look so easy\", som Joe Jackson sjöng.

Visst finns denne någon!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

InteJag