Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld bortom vår...

Livet
Är en försköning
Av det som alla väntar oss


En försmak
Av det som kommer ske


När tiden är ute


Livet
Är bara början
På något stort


Vandringen är hård
Svårframkommlig
Ogenomförbar


Men när ljuset bryter igenom
Och solen tittar fram


Då börjar något nytt
Frihet
I en värld bortom vår


Ett paradis
Du ej kan föreställa
I ditt dunkla sinne


Det ofattbara
Kommer du att uppleva
Innan det är dags att vandra vidare


Mot nya tider




Fri vers av InteJag
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 18:53



Bookmark and Share


  aol
så trösterikt
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Huruvida man skall uppleva paradiset efter att man lämnat jordelivet eller ej beror på om man har frid med Jesus här i tiden eller ej.

Men en försköning är det inte.
Snarare tvärtom.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

InteJag