Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ljuga när man kan fly...?

Du sa att du va ledsen

Men vet du, jag tror dig inte

Jag vet att du skrattar

Så fort jag vänder mig om



Bakom masken av stål



Jag ville så gärna tro på dig

Men jag vet

Att bakom dessa ärr

Döljer du inget annat än lögner




Du sa att du ville ge mig

Trygghet och tröst

Men dessa ord

Är inget annat än torra höstlöv för mig




Min blick

Nötte ner din mask

Och du insåg

Bäst att fly,



Innan masken ramlar av




Fri vers av InteJag
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 18:54



Bookmark and Share


  aol
sann ra poesi
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Lögnen är en flykt.
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

InteJag