Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjäl

Vackra tvillingsjäl

Delad i två

Vi delar
Och byter

Du ger
Och jag tar

Vackra tvillingsjäl

De band som finns mellan oss
Går ej att bryta

Muren vi byggt
Täcker oss båda


Lämna mig aldrig




För utan dig är jag sårbar




Fri vers av InteJag
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag