Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar som inte passar ihop...

Mina drömmar är uppdelade
I små, små delar
Likt pusselbitar
Som undan för undan
Bit efter bit
Försvinner
Eller slutar passa in




Fri vers av InteJag
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-14 17:32



Bookmark and Share


  glittertindra
livet är ett pussel.. med omöjliga pusselbitar...
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

InteJag