Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som jag

stjärna i taket
mystisk och klar
liten och ensam
precis som jag

lysa i taket
stilla den ler
obetydlig den är
precis som jag

sakta den försvinner
bort från allt
gett upp hoppet
precis som jag

stjärna i mörkret
slocknar till slut
du är borta
precis som jag

stjärna i taket
lysande klar
du finns där föralltid
precis som jag

jag springer
vill inte se mer
du såg på mig stilla
jag älskade dig.




Fri vers av InteJag
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-09-21 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag