Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skta jag ler

Öppnar min blick
sakta jag ler
du blundar
du vill inte se mer

öppnar mina armar
sakta jag ler
du vänder dig bort
du orkar inte mer

sträcker fram min hand
sakta jag ler
du springer
springer bort från allt

du öppnar dina armar
kramar mig hårt
sakta du viskar
jag älskar dig




Fri vers av InteJag
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag