Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man inte säger någonting kanske någon annan säger det istället.




ekliptikan

 

 

jag smeker zodiaken

vidrör stunder av guld

 

det undgick mig

nästan

hur stora vi är

 

i de banor vi aldrig tömmer

 

för ingen plats

är denna plats

 

alla dagar är vår resa

 

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-25 03:00



Bookmark and Share


  isidore
så satans jävla underbart, jag vill bli såhär
2008-05-25

  Maria Zena Viklund
vackert skildrat om zodiaken!
2007-09-26

  Mats Henricson
Så vacker och gåtfull.......
2007-09-25

  Jan Linderoth
Alla dagar är vår resa....kändes som en medicinmans sista ord.
Klappar också Zodiaken på huvudet ibland, fast min ambivalenta agnostiska läggning. Njutbart!
2007-09-25

  Antropofagen
Snygg rubrik, luft och rymd, de trenne slutraderna gillas skarpt här.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita