Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en angenäm upplevelse,att under kunnig ledning få röra på kroppen...


Läkeeurytmi





Med graciösa rörelser
formade hon alfabetet


hon dansade ord


ur rörelsespråket
föll regndroppar
susade vinden
lyste solen




när jag rörde mig
efter hennes mönster

övade själen
flygförmågan


ibland vågade den
vara ett halvt steg
före kroppen


som blev lätt lätt
likt en fjäder




Övriga genrer av Bim
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 18:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
helt underbart skrivet om
känslan att röra kroppen
graciöst och långsamt

påminner också lite
om känslan att göra
Qi Gong
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bim