Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet ner i hopplösheten


Jag tar vitaminer för alla delar av min kropp
Men jag saknar ändå orken och glöden

Det är så lätt att lämna blodsspår
När såren aldrig slutar klia

Jag blir ljusskygg nu
Dämpad och kall


Främmande stel
Likt ovana kyssar

Smörjer munsårsläpparna
Fastän det är vi som torkat fast

I våra drömmar som aldrig orkade slå in
Och lämnade oss i det svarta hål som blev vi två




Fri vers av Suzan
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 20:06



Bookmark and Share


  frostblomma
Riktigt snygg form!
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan