Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig storebror

Jag tittar upp mot stjärnorna
och känner så mycket smärta.
Ingen kommer att ta din plats.

Jag sitter för mig själv
och tänker på dig,
är du glad eller är du ledsen?

Tårar faller ner.

Jag vill ha dig igen,
Jag älskar dig så mycket.

Saker och ting har sina vändningar,
men jag vill inte ha det så!
Folk lämnar och så gör kärlek,
men jag vill inte ha det på det viset!

För jag älskar dig.

Jag fortsätter att tänka på dig.
Jag kan inte glömma dig min bror.
Säg mig vad kan jag göra utan dig?

/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-21 21:07



Bookmark and Share


  systra
vet inte akgrunden till det tragiska. Men du...Jag vet nästan med säkerhet att din bror vill att du lever ett bra liv..Så ska han sitta på sitt lilla moln o hålla en vakande hand över dig..
Lätt att förstå din smärta, skrivet med raka ord.
2007-09-29

  Just Emotions
ja vad gör man?? jag vet hur det är att förlora någon sååå nära.. man tycker att allt står still men kom ihåg att DU lever!!!
stor kram*
2007-09-21

  Cris
Sorgset ! ja vad gör man.. ush
2007-09-21

    tapetklister
\"Saker och ting har sina vändningar,
men jag vill inte ha det så!\"

känns som en talande mening i texten. på något sätt det barnsliga i att \"jag vill inte ha det så\", gör att det känns än mer att det är en storebror som försvunnit, inte en yngre.
fin!
/johanna
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory