Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min sköra lilla älva

Så vacker, så skir, så söt , så ömtålig är du lilla vackra sköra ängel
förstå att du är älskad
även med dina slokade, solkade vingar, dina sämre dagar
då du vaknar med din ångest
äter tre vindruvor
kammar ditt hår
tycker du är ful i din egen förvanskade spegel
du är lika vacker , lika älskad alla dessa dagar





Fri vers av Nic
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic