Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I kärlekens stund......


Sanningens ögonblick

Hans händer vidrör
min hud
kyssarna är eviga
förlösande
krävande hungriga
kärleksfulla
hans andetag intensiva
sammanflätade med mina egna
i den stunden blir vi ett
starkt
stort
varmt
tiden blir här och nu
i varandras närvaro
Sanningens ögonblick


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP