Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstoner

 

Dina pianofingrar
skriver ljuv musik
på min hud

cirkulerande i små rörelser
när kärlekstonen slår an

och blommar ut genom
vit hud

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 413 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-22 17:11



Bookmark and Share


  aol
vackert
2008-03-19

    wilja
ljuvt musikaliskt. skulle gärna vilja läst vidare.. men gott nog, absolut.
2007-09-22

  DanSan
************************

Underbart smäktande vackert
skaldat . . . *APPLÅD*

************************
2007-09-22

  * Ammi *
ljuva ord!
2007-09-22

  Patrick K
Underbart,
eftersom jag älskar
att spela piano! ;)
2007-09-22

  issac.a.m
Underbart..
2007-09-22

  Ronny Berk
skriver ljuv musik... och skriver ljuv lyrik...ja...
2007-09-22

    Maria Malm
Fingerfärdigt.
2007-09-22

    Issand.
himla vacker!!!!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund