Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans på blod

 

 

Ditt söndervridna ollon

ropar på hjälp i mörkret

Mina läppar runt

Mina tänder

blodet i en andra chans kommer aldrig lätt min vän

 

Lemmar fast i alla fyra väggar

jag klär våra aldrig befintliga barn i din förhud din djävul

och då ska du väl lära dig

att sanningen enbart varar längst

om det är för allas vinning att ropa den i ett rum fyllt av förnämliga ansikten

 

Ditt söndervridna.

Ditt söndervridna ego

mina händer runt

tömmer dina hjärnor på blod

 

Blodet i en andra chans kommer Aldrig lätt

 

min vän




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 18:58



Bookmark and Share


  LassO
Aj... glad att jag inte är \"han\"
2007-09-24

  stronza
den här var STARK.
aggressiv och järv men ändå
skönläst
2007-09-22

  Ronny Berk
ett rop på hjälp i mörker...med läppar och tänder som river och vänder...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*