Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu,åhär på kvällen så är jag lika svart som mörkret utanför mitt fönster.


Svarta tankar.

Jag smärtar mig själv.
Mina tankar, mina ord.
Knytnäven riktar jag nu mot mig själv och den träffar mig rakt i magen.

Inre blödningar och inre tårar.
Snacka om själdestruktivt!
Du ser inte mig, inte du, du, du, du, du eller du i heller.
Varför vill ni inte se, varför vägrar ni se!
JAG HATAR ER!
JAG HATAR ER!
Självupptagen och självdestruktiv, är detta botten?




Fri vers av Frökenfanny
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 20:59



Bookmark and Share


  Ezo
smärtfull text. Kraftigt skrivet!
2007-10-05

  Freeman
*KRAMAR* I MÖRKRET
2007-09-24

  hero40
Stark text om smärta i
självdestruktivt tecken!
2007-09-23

  charlotte hedendahl
Bra fråga! Stark text!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny