Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försoning

 

Jag fruktar inget
annat än mig själv

när biktens demoner
invaderar natten

vill rentvå mig från
himmelska synder

har de makten?




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-23 02:08



Bookmark and Share


  * Ammi *
bra skrivet .. ja vem har makten?
2007-09-23

    Oprofessionell
jag tror inte att någon annan har makten än en själv, men ibland så kanske något snappas upp av det undermedvetna och skapar mardrömmar när man sover, för att man ska minnas och reflekteras?

hur som helst, en väldigt välskriven text
2007-09-23

  Lena Renman
DU har makten :-) Synd är något som vi lärt oss finns...
Lena
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund