Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt träd och blommor vissnar också vi


Vår framtids dag - hösttankar

Under sommaren gav de oss svalka och frid

nu är det mest en tapper och krävande strid

Vi njöt av sommarfagert underbart liv

tills hösten kom med stora dräpande kliv

Vi går själva samma öde till mötes överlag

vi vet aldrig när vi tas till Gud för vår framtids dag.

Lev därför så Du alltid är klar och redo för färden

den dag då livet tar slut i denna världen




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-23 11:33



Bookmark and Share


  Ken-ett
Så fint, mina ögon tåras.
Känner det du känner.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP