Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med känsla för blått







Vilken nyans
har ordet allvar


är det vitt
är det grått

eller har det fått
en dragning åt blått


på allvar
vill jag hoppas
att det är just så


att färgen för allvar är blå




Övriga genrer av Bim
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 11:43



Bookmark and Share


  Rachel Roth
färgen för allvar...är definitivt blått...:))
2007-09-25

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Riktigt bra rimmat!
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
just nu får blått mig att se rött, och vist det är allvar riktigt på allvar!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim