Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden var strutsägget ingen ville ruva





Hon befann sig
där de modiga
hade slagit läger


raststället där
de färdiggråtna
kunde beundra
dammarna
med friska näckrosor



medan skatorna
sög saften ur fallfrukten
kalasade koltrasten
på maskarna




Övriga genrer av Bim
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 12:20



Bookmark and Share


  Rachel Roth
håller med de nedanstående...
otroligt namn på titeln
själv kan jag bara ana
den långa vägen dit
2007-09-25

  Herr Morris
framliden

var

tiden där
spänningarna
släppte utan
att låta dig

falla


Fantastisk text!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim