Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt i den gröna hagen




Vet du vad jag såg
på väg hit
sa hon
och ögonen
var som stjärnor



en ko som nyss
hade kalvat

sju grader ute
men det klarar dom

och tänk så nyttigt
för kalven att
få dia råmjölk



Hon ställde ner brickan
med frukost
och jag kände glädje
för att hon delat med sig


här bara några mil från stan

bodde människorna
som kom till sitt arbete

med naturens kraftfält

levande i rörelse och tal




Övriga genrer av Bim
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 12:49



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken skillnad egentligen...mot andra ställen där människor jobbar med människor...
att det som vore självklart är så sällsynt
2007-09-25

    Issand. VIP
vad härlig text
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim