Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Att våga

En man går förbi
på trottoaren
tio meter nedanför
Hans bruna skor
är likadana
som hennes
Hon skulle kunna springa ut
ta honom i handen
ta med honom upp till sig
till sin värld
- Kom, kunde hon säga
Kom så dricker vi te
och tittar på en film ihop
Vi kan vara ensamma tillsammans
du och jag

Allt det där
skulle hon kunna göra
men hon sitter kvar
ensam i sitt stora fönster
Allt det där skulle hon kunna säga
men hon sitter kvar
Hon sitter kvar
och ser ett litet löv dansa
på trottoaren
tio meter nedanför




Fri vers av mirrorball
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 17:32



Bookmark and Share


    Wewill
så vackert och starkt. men är inte alltid så modig som man vill. och ibland orkar man inte ens gå nerför trappan och hälsa på någon :D
2007-11-29

  Junibarn
Sjukt bra! (igen.. alla dina texter är så sjukt bra.)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mirrorball
mirrorball