Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor

liksom arkeologen
pusslar funna skärvor
för att bygga upp
förståelse och
sammanhang

söker jag i
ditt trasiga liv
fragment för att
bygga en bro
mellan oss




Fri vers av Anders P VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-23 14:32



Bookmark and Share


  Mögelhud
Mycket bra. Den kändes enkel, ärlig.
2007-09-24

    Lindizz
tänkvärd och fin...
2007-09-24

  Catrin
Fick mig att tänka... kanske ska du inte pussla, kanske ska inte du bedömma att någon har ett trasigt liv... skrärvorna bör man klistra ihop själv, bron byggs bara om du bygger halva av dig... tack för läsningen.
2007-09-23

  sol
*suck*

:)
2007-09-23

  Rachel Roth
finkänsligt och fungerande
2007-09-23

  Hildegun Relefors
Kärlek och tålamod, vackra tankar!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP