Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ..




Även om jag inte menar det här så vill jag ha de 378 kyssarna nu


Under ett liv
ska man få 20 000
kyssar och gråta
65 liter tårar.

 

Tårarna har jag
gråtit
men jag saknar
378 kyssar
för att jag
ska uppnå kraven.

 

 

 

 

 

Så kyss mig
adjö
flera hundra gånger
och låt mig dö.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-23 21:19



Bookmark and Share


    ingensoldatdirekt
denna var äckligt bra . Äckligt.
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka