Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fyr i natten










du står där ensam


du står där som en fyr

och brinner i natten


viskar mitt namn



morgonen gryr

när solens strålar dånar

genom den salta luften


jag andas tungt

och törsten river i min hals


jag skyr värmen,

sluter mitt skal

känner hur dagen bränner

tätt mot huden



du står upp när jag faller

du står där som en fyr i natten


du lockar svarta fåglar

med ditt ljus



du brinner otröstligt


och jag förtärs av längtan




Fri vers av Mmm
Läst 645 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm