Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ömhetens språk finns i vårt rike




när dina händer talar över min kropp


säger att du älskar mig


då är tiden stilla och inget annat finns


dina ögon läser mina som ger elden mera


dina andetag i mina ger oss luft att andas


bara ömhetens språk finns i vårt rike


där kärlek är dess ordspråk


där är förlåtelsen given


där är du och jag


vi två




tillsammans




Fri vers av sunnanvind
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-24 13:02



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Innerligt varm och kärleksfull poesi!
2007-09-26

  ~~*MariamAurore*~~
någon skrev bara titeln är en dikt
ja det är den

jättefint
2007-09-25

    Lindizz
vackra rader, om kärlek, härlig läsning!
2007-09-25

    wilja
talande händer och läsande ögon.. bara den inledningen är ju underbar. gillar formatet, att det finns luft att andas mellan raderna. med ömhetens språk skriver du, slutmeningen känns mer eller mindre som oundviklig. måttlöst nedtecknad kärlek.
2007-09-24

    JJ VIP
Oj vacker stilren kärlek! Ord trädda på pärlband i kärleksröd färg! Mvh. JJ.
2007-09-24

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fina ord!
2007-09-24

  Thommy
Vackert skrivet, gillade speciellt titeln, den är en dikt i sig.
2007-09-24

  issac.a.m
Så vackert
2007-09-24

    Maria Malm
Ett vackert språk.
2007-09-24

  devilsangel
Berusande vackert om sann kärlek!
2007-09-24

  jardan
tycker om \"där är förlåtelsen given\"
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind