Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vagga hela världen till sömns

De sov när du vakade
och du kunde inte säga mer
än att de ville dig väl
genom sina hjälplösa blickar

De krossar inte drömmar
stunden har bara varit så
att deras infrysta tendensers skrik
var ett rop om hjälp

***

När du så satt
och tittade ut mot världen
Formlösa munnars matande
Tanklösa formers vaknande




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 715 gånger
Publicerad 2007-09-26 17:08



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Min association är ett vårdbiträde på ett äldreboende. Jag gillar dikten och alldeles särskilt mycket gillar jag de sista två raderna med sina halvupprepningar! Gillar också den allmänna abstraktionen i orden.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP