Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
därför kan vi älska igen, mutation.


Förändring för överlevnad

I drömmen var din rygg
full av nålstick
Likt himlavalvet
en stjärnklarnatt

Och din vandrande,
sönderstungna
ryggtavla är
minst lika skrämmande
som universum

I natt gråter jag dom
tårar jag glömde
fälla de dagar allt
var bra

och
alla
andetag
stjärnor
tårar
grästuvor
sjöar
gruskorn
okända
människor
ögonblick
sömmar
sår
ärr
bröst
kukar
och
lår
öppna fält
lögner
böner
döden
löven
och
regndroppen

Allt är bara
utfyllnadsmateria
för hålet emellan oss


Och idag försökte jag måla
känslorna med ord
Men bokstäverna muterad
och blev något helt annat
Förändring för överlevnad





Fri vers av Ariane
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane