Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen


Jag var alltid naken inför dig, och nakenheten var ditt nirvana

Dagar då livet smakar beskt
Nätter då vi besöker varandra
Stunder då allt som vi nuddat har blivit besudlat
Perioder som vi inte kommer ifrån


Och mina desperata försök att torka ut
orden som droppat från min mun
likt skyfall


Du virade dina lögner i taggtråd
Och mina händer är fulla av
ärr och sår efter att ha
smekt allt som inte var sant


Och jag frågar mig skriver du fortfarande
Fast jag vet att du bara andades
jämna andetag med mig
för min skull

Det är viljan att
ha lämnat det som var
vackrast med mig
någonstans i dig


Och om vi lyssnar riktigt noga
när tystnaden spelar serenad
Kan vi höra misstagen
viska ångerfyllt i vårt inre

Jag är ledsen men båten vi delade
gick under för att
vikten av ditt hjärta var för tungt
att bära
Hålen blev fler och fler
trots att du öste febrilt
Och att jag svalde vatten
fyllde mina lungor med dina problem


Det är kallt ute idag
luften jag andas
blir till stora
knutor
Det gör ont att svälja
sanningen




Fri vers av Ariane
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-05 19:31



Bookmark and Share


  Just Emotions
asså jag avgudar dina texter...
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ariane
Ariane