Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Se miG


Stirra in i Mig

Kom igen då!
såjävlasvårtkandetjuintevara

Bara se mitt inre,
Som jag döljer så väl

Bakom snåriga undanflykter
och tystnad, Mycket tystnad

Se miG

jag har ju sett dig, du, ditt


Eller har du också skrivit



En sån här

Dikt




Fri vers av Freeway4
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 21:55



Bookmark and Share


    Jojjan
Bra skrivet!
2008-08-10

    Lanterna
Fin, jag gillar slutet. Och att den säger så mkt till/om mig...Bra!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Freeway4