Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna era ögon och se mitt riktiga jag

Jag vill bara kunna vara den jag är
Om jag är det, reagerar då folk?

Ska jag fortsätta leka falsk?
Och låta folk tro att det är mitt riktiga jag?

Eller ska jag leka ut mitt riktiga jag en höstdag som denna,
springa som om det inte fanns någon början eller slut?

För än idag har jag energi utan att någon ser den
För än idag har jag mål i livet
Och än längre in i framtiden ska jag ha mål

För jag kan jag också
Jag kan leka och springa av glädje jag med

Men det jag inte kan är att få er att inse att detta är mitt riktiga jag
Så sluta blunda och öppna ögonen och se på mig här och nu

För det är den här personen jag är, mitt riktiga jag!
Som ni kan se om ni vågar öppna era ögon
Och släppa in mig i erat liv


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 01:00



Bookmark and Share


  stella
Jag säger som Dr Phil: Get real! Det är det enda rätta. Det är då människor tar dig på allvar!
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory