Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du vet, men det gör du inte

tonen i din röst
berättar att du är desperat
du söker efter kärlek
en urenkel sak

den som söker finner aldrig
men den som inte söker
finner nog inte heller

jag tänkte på vad du sa
att du träffat hela planeten
och nu fan va\' du klar
men hur är det med dem

som stått utanför ditt synfält
dem du aldrig någonsin
aldrig någonsin träffat

det finns miljarder med fiskar
som simmar ute i havet
miljoner du aldrig sett

de väntar att bli sedda
och de söker efter en chans
vilken du aldrig ens gett




Fri vers av anniks
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-09-25 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva