Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesper. Saker o ting ändras alldeles för snabbt. :S o jag vet att jag har mycket håkan-inspiration just nu.


Du är det fin... fulaste jag vet

Du är det fulaste jag vet,
får alla att gå isär och
falla tyngre än sten
För vem kysste Jesper bakom
ryggen på poesin, var det
tonårsknullet han förälskade sig i?
För varför skulle han bry sig om hur
många hjärtan som blev förstörda?
Du måste vara sjuk sjuk sjuk
för du kan inte tro på evig kärlek
och vem kan tro på den nu?

Du är det fulaste jag vet




Fri vers av Poesifjolla
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-09-25 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla