Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckosånger

kan vi sjunga sånger

om kärlek och vänskap

som övervinner döden

och livet

så vi kan drömma oss bort

från mörka gator

där lyktans sken är

allt som lyser upp asfalten

och våra ansikten

speglas i vattenpölarna

som vi fyllt tillsammans




Fri vers av illvette
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette